ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

 

 

 

Posted by Παιδότοπος Little Angels on Saturday, October 22, 2016

Με κίνητρο την αγάπη για την οικογένεια και πρωταρχικό στόχο την ασφαλή διασκέδαση και ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων αλλά παράλληλα την ηρεμία και χαλάρωση των συνοδών τους, δημιουργήσαμε στις αρχές του 2016 των παιδότοπο Little Angels.

Ο παιδότοπος Little Angels αποτελεί ένα νέο, μοντέρνο και πρωτοποριακό τρόπο οικογενειακής ψυχαγωγίας.

Χαρακτηριστικό του γνώρισμα και φιλοσοφία που τον κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και ασφάλειας σε συνδυασμό με την καθαριότητα και υγιεινή αξίες αδιαπραγμάτευτες για εμάς.

*Πρωταρχικό μέλημα των παιδαγωγών μας είναι η ασφαλής και συνεχής απασχόληση των παιδιών καθώς και η εκμάθηση σε όλα τα παλιά και ξεχασμένα παιχνίδια που παίζονταν στις γειτονιές.

Τριώροφη παιχνιδοκατασκευή, φουσκωτά, παιχνίδια ρόλων και μίμισης είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορούν να απασχοληθούν.

*Η αίθουσα παιχνιδιού μεταμορφώνεται από ένα κλειστό ζεστό και εξαεριζόμενο χώρο τους χειμερινούς μήνες, σε μια ανοιχτή κλιματιζόμενη αίθουσα το καλοκαίρι.

*Οι συνοδοί αντιμετωπίζονται με τον σεβασμό που τους αρμόζει. Ξεχωριστή κλιματιζόμενη αίθουσα, δερμάτινοι καναπέδες, απαλή μουσική, δορυφορικά κανάλια, επιτραπέζια παιχνίδια, περιοδικά και  tablet διαμορφώνουν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα ξεκούρασης και χαλάρωσης ατενίζοντας απ όπου κι αν καθίσουν το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού.

Καθ’όλη την διάρκεια της παρουσίας τους μπορούν να παρακολουθούν από μια γιγαντοοθόνη 100¨τα μικρά τους αγγελούδια που παίζουν.

Για τους καπνίζοντες διατίθενται εξωτερικοί εξοπλισμένοι χώροι.

*Ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί στην υγιεινή του χώρου και στην ποιότητα των προϊόντων. Συνεργαζόμαστε ΜΟΝΟ με καταξιωμένους και πιστοποιημένους στον χώρο επαγγελματίες οι οποίοι τηρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και καταλληλότητας που έχουν θεσπιστεί από τον νόμο.

Αυτά και άλλα πολλά θα διαπιστώσετε και εσείς από κοντά.

Η συνεχής προσπάθεια, η επιμονή το πάθος αλλά και ο επαγγελματισμός μας, μας κατατάσσουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα πρώτους στην προτίμηση Πειραιωτών και επισκεπτών.