ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο παιδότοπος Little Angels απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να διασκεδάσουν όμορφα και ποιοτικά σε ένα ειδυλλιακό ασφαλή και καθαρό χώρο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥ

Μια αίθουσα 150τ.μ προσφέρεται για τους μικρούς μας φίλους όπου κάτω από την ασφαλή εποπτεία των έμπειρων παιδαγωγών μας, μπορούν σε ένα σωστά αεριζόμενο και κλιματιζόμενο χώρο να περάσουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Τριώροφη παιχνιδοκατασκευή 60 τ.μ και τσουλήθρες, αναρριχήσεις, μπαλονοπισίνες, φουσκωτά, παιχνίδια ρόλων, χειροτεχνίες, παιδαγωγικά παιχνίδια, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι μόνο ορισμένα από τα μέσα που διαθέτουμε προκειμένου να ικανοποιήσουμε πλήρως τους μικρούς μας επισκέπτες.

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Οι συνοδοί των παιδιών μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό, ή το φαγητό τους σε ένα μοντέρνο και πρωτοποριακά διαμορφωμένο χώρο 160 τ.μ

Χαλαρή μουσική, Wifi, δορυφορικά κανάλια, επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι, tablet, εφημερίδες και περιοδικά θα σας προσφέρουν συντροφιά καθ όλη την διάρκεια της παραμονής σας.

Ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός  χώρος 30 τ.μ προσφέρεται για τους καπνίζοντες συνοδούς.

ΠΑΙΔΙΚΑ PARTY

Ο παιδότοπος Little Angels αναλαμβάνει την οργάνωση του παιδικού party ή της γιορτής του παιδιού σας με σεβασμό,υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Κάθε εκδήλωση μικρή η μεγάλη είναι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς και προσπαθούμε να την προσαρμόσουμε στις δικές σας προσδοκίες.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκτός από τα πάρτι το εξειδικευμένο προσωπικό του Little Angels αναλαμβάνει την διοργάνωση βαπτίσεων, εταιρικών εκδηλώσεων και συνεδρίων με δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλου αριθμού παιδιών και συνοδών καθώς και αποκλειστικής χρήσης του χώρου.